Ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά 54χρονος και κρατούσε όμηρο την 52χρονη σύντροφό του, όταν μετά από καταγγελία για περιστατικό βίας σε βάρος της! Χρειάστηκε, μάλιστα, η συνδρομή ειδικού διαπραγματευτή της αστυνομίας, για να πεισθεί, έπειτα από τρεις ώρες, να την αφήσει ελεύθερη και να παραδοθεί.
Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Κυριακής 14/4/2024 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο και, για ασήμαντη αφορμή, μάλωσαν. Μάλιστα, ο 54χρονος φέρεται να τη χτύπησε και η 52χρονη κάλεσε στο τηλέφωνο μιας φίλης της.  «Βοήθεια, με σκοτώνει, με χτυπάει, μου έσπασε τα πλευρά», φέρεται να είπε και η φίλη ειδοποίησε, αμέσως, την Άμεσο Δράση.
Όταν το περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο διαμέρισμα, ο 54χρονος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα, οπότε ειδοποιήθηκε ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. για να πείσει τον κατηγορούμενο να απελευθερώσει τη σύντροφό του. Έπειτα από τρεις ώρες οπότε η γυναίκα βγήκε συνοδεία αστυνομικών από το σπίτι. 
Ο δράστης συνελήφθη αργότερα, μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι, παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Να σημειωθεί ότι η 52χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του, παρά μόνο να μην την ξαναπλησιάσει, επειδή τον φοβάται. Της χορηγήθηκε πάντως η εφαρμογή "panic button" την οποία εγκατέστησε στο κινητό της τηλέφωνο.