«Όταν ενημερώθηκα για την καταγγελία σε βάρος μου, διαλύθηκε ψυχολογικά, ισοπεδώθηκα», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας στην εκπομπή “Δημότης online”, με τον Παναγιώτη Κρινή, στην TV100, αναφερόμενος στην καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος για σεξουαλική κακοποίηση. 
«Όταν έμαθα για την καταγγελία, ψυχολογικά διαλύθηκα, ισοπεδώθηκα και αν δεν υπήρχανε οι άνθρωποι που βρήκαν το θάρρος -γιατί χρειάζεται θάρρος σε τρεις περιπτώσεις- να βγούνε και να μιλήσουνε δημόσια, δεν ξέρω σεν τι κατάσταση θα ήμουνα... Πραγματικά οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτό τους ανθρώπους που δε δίστασαν να πουν την άποψή τους σε αυτό που έβλεπαν να συμβαίνει στη τηλεοράσεις», υπογράμμισε. Πρόσθεσε ότι δεν έχει λάβει ακόμα ενημέρωση από τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Για τυχόν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, τόνισε:
«Είμαστε σε πολύ διαφορετική θέση για να μιλήσουμε για οποιαδήποτε συνεργασία για τις ευρωεκλογές με τον κ. Κασσελάκη. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ευφυής, έχει ηγετικές ικανότητες και θα οδηγήσει το κόμμα σε καλύτερα επίπεδα από εκείνα που ανέλαβε».
Ο κ. Γεωργούλης τόνισε ότι ο ίδιος έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην Ευρωβουλή, κυρίως στον τομέα του πολιτισμού, και ότι τον εκφράζει ο πολιτικός χώρος που διάλεξε, το Πράσινο Κίνημα.