Εντείνονται οι εξορμήσεις των στελεχών του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη ενόψει της προεκλογικής ομιλίας του Δημήτρη Κουτσούμπα. 
Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, στις 19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», θυμίζοντας προεκλογικές στιγμές.
Για την εβδομάδα που αρχίζει αύριο, έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

Δευτέρα 1 / 4
Στις 8:00 πμ περιοδεία στους εργαζόμενους του ΟΤΕ της Κάτω Τούμπας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαϊκίδη , μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
Στις 11:00 πμ περιοδεία στα καταστήματα της οδού Μπότσαρη και στους εργαζόμενους της Δ’Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 2/4
Στις 7:00 πμ στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης-Συκεών με επικεφαλής την Άρτεμις Ανδρονικίδου, μέλος της Τ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης
Στις 7:00 πμ στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στα ΚΑΠΗ Μενεμένης με επικεφαλής την Ελένη Τσιτσιρούδη, μέλος της Τ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτική σύμβουλο δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Στις 07:30 πμ περιοδεία στους εργαζόμενους του ΔΕΔΗΕ στην Κάτω Τούμπα.
Στις 09:00 πμ περιοδεία στους εργαζόμενους της Δημοτικής Υπηρεσίας Πρασίνου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη, μέλος της ΤΕ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
Στις 10:00 πμ περιοδεία στους εργαζόμενους της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας,με επικεφαλής τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη, μέλος της ΤΕ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
Περιοδεία στους εργαζόμενους του εμπορικού κέντρου One Salonica, με επικεφαλής την Μαρία Τσολάκη, μέλος του ΤΓ Δήμου Θεσσαλονίκης.
Στις 10:30 πμ στη λαϊκή αγορά στο Κορδελιό με επικεφαλής το Θανάση Κοκονά μέλος της Τ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτικό σύμβουλο δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στη λαϊκή αγορά στην οδό Πλάτωνος στον Εύοσμο
Στις 12 μμ , περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Στις 7:00 μμ περιοδεία στους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ της Τριανδρίας και σε αυτοαπασχολούμενους της οδού Δελφών και της Κάτω Τούμπας.