Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη διαδικασία των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Σάπι Σουλεϊμάνοφ (55’), Μάνου Γκαρθία (56’) και Γιάκουμπ Μπράμπετς (59’) τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς, μείωσε στο φινάλε ο Βασίλης Κοντονίκος (89’) για τους Φθιώτες που θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο αν αξιοποιούσαν τις φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 55' Σουλεϊμάνοφ, 56' Μάνου Γκαρθία, 59' Μπράμπετς / 89' Κοντονίκος
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Περράκης, βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου, Γεωργία Κομισοπούλου, 
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης, VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος - Ηλίας Κωνσταντίνου, παρατηρητής: Δημήτριος Θάνος
Κίτρινες: 32' Ανσαριφάρντ, 38' Εμβοντό, 68' Φαμπιάνο / 8' Στάνκο, 22' Μαρτίνεθ, 43' Σιμόν.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (78’ Ρόουζ), Εμβοντό (63’ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (74’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ (63’ Φετφατζίδης), Ανσαριφάρντ (46’ Σαβέριο), Μορόν.
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (66’ Τόσιτς), Στάνκο (66’ Σαντάνα), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (66’ Τόσιο), Μάλτσι (84’ Κοντονίκος), Σλίβκα (66’ Τζανδάρης).
*Πριν την έναρξη του αγώνα, με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, η ΠΑΕ μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη τίμησε τις παλιές «δόξες», βραβεύοντας την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς και εκείνη του ’80.
* Ο team manager του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, είδε την κίτρινη κάρτα του Κωνσταντίνου Περράκη στο ημίωρο για διαμαρτυρία.