Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, με τον Λορέν Μορόν να σκοράρει με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, ρίχνοντας την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα από την κορυφή, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League. 
Ο Άρης γκρινιάζει για τη διαιτησία, αλλά στην εποχή του VAR κάθε γκρίνια είναι περιττή... Οι γηπεδούχοι είδαν επιθετικό φάουλ αντί για πένταλτι στο 15'. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι γκρινιάζουν για τον ίδιο λόγο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μορόν.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 43' Φετφατζίδης, 49' Σαβέριο, 90+7' Μορόν / 15' Άμραμπατ (πεν.), 55' Βίντα, 67' Πόνσε 
Δοκάρια: 
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, βοηθοί Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος, VAR Κλέι Ρουπέρτι, Κωνσταντίνος Ψαρρής, παρατηρητής Δαμιανός Ευθυμιάδης.
Κίτρινες: 13' Μοντόγια, 15' Εμβοντό, 70' Βέλεθ / 26' Λιούμπισιτς, 72' Τσούμπερ, 90+1' Σιμάνσκι. 
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο (46' Ρόουζ), Σαβέριο, Μπράμπετς, Ανσαριφάρντ (46' Μορόν), Φατόρε, Φετφατζίδης (68' Ρουπ), Βερστράτε, Εμβοντό (68' Βέλεθ), Μοντόγια, Παναγίδης (82' Σουλεϊμάνοφ).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος (64' Τσούμπερ), Λιούμπισιτς (63' Πινέδα), Άμραμπατ (63' Πισάρο), Πόνσε (72' Αραούχο), Ελίασον (73' Σιμάνσκι).

*Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο διαιτητής του Άρης - ΑΕΚ, τίμησε τη μνήμη του Άλκη Καμπανού πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς άφησε μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα στο μνημείο στη θύρα 3 για τον Άλκη.