Στην τελευταία θέση της κατάταξης θα βρει και η ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες», με τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν... κολλημένοι στην πέμπτη θέση και να σκέφτονται το Κύπελλο.
Το άγχος «έπνιγε» τους γηπεδούχους ενώ οι πολλές αλλαγές έκαναν κακό στη χημεία των φιλοξενούμενων, με συνέπεια οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι ελάχιστες. 
Το παιχνίδι ήταν κακό, χωρίς καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Και οι δύο προπονητές και οι παίκτες και οι φίλαθλοι, θα θέλουν, σίγουρα, να το ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες»
Γκολ: - / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών), 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών), VAR Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Παρατηρητής: Θεοόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).
Κίτρινες:  67' Τζίνο, 69' Εραμούσπε, 71' Λιάσος, 88' Νάγκι / 40' Ζαμόρα, 67' Σαβέριο.
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Οσέι-Τουτού, Παμλίδης, Ροσέρο (86’ Ντεμίρ), Κόντε (63’ Λεό).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Ντουκουρέ (57’ Βέλεθ), Μπένετ (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο (72’ Μορόν), Ζαμόρα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Τζούρασεκ (57’ Μάνου Γκαρθία), Οντουμπάτζο, Ρόουζ.