Στην Agrotica βρέθηκε, σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.  Περιηγήθηκε στα περίπτερα, συνάντησε παραγωγούς, αλλά και τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ.
Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση λέγοντας ότι θυμήθηκε τον αγροτικό κλάδο μόλις ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις και πρόσθεσε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έρχονται με καθυστέρηση και δεν λύνουν τα πολλαπλά προβλήματα του παραγωγικού κλάδου.
«Η κυβέρνηση επέλεξε τη μικροδιαχείριση» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας την απουσία κυβερνητικού σχεδίου για τις ενεργειακές κοινότητες, παρέμβαση που μόλις χθες μπήκε στην προτεραιότητα του πρωθυπουργού.
«Εμείς έχουμε όραμα έναν πρωτογενή τομέα με εξωστρέφεια. Έναν πρωτογενή τομέα που θα είναι πυρήνας της ανταγωνιστικότητας της χώρας. Έναν πρωτογενή τομέα που θα δώσει αξιοπρέπεια και προοπτική σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μεταποιητές, για να μείνουν στον τόπο τους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την ανάπλαση της ΔΕΘ, ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι θέση του ΠΑΣΟΚ είναι «να υπάρξει μία προσυζήτηση για ένα μητροπολιτικό πάρκο, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών στη Θεσσαλονίκη. Και βέβαια, με αυτή την κεντρική ιδέα να μιλήσουμε για ήπιες υποδομές, που θα αφορούν στην Έκθεση Θεσσαλονίκης και για άλλα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα. Είναι αδιανόητο, αυτή η μεγάλη επένδυση, που θα κάνει ο ελληνικός λαός για να αναβαθμιστεί η πόλη, να γίνει ένα επιχειρηματικό πλάνο εγχώριων ή εξωχώριων επιχειρηματικών συμφερόντων. Εμείς έχουμε ως προτεραιότητα το μητροπολιτικό πάρκο, που θα κάνει τη Θεσσαλονίκη πόλη βιώσιμη και με προοπτική».