Ο Τόμας Μουργκ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (6/2) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για 2+1 χρόνια με τους «ασπρόμαυρους». Ο Τόμας Μουργκ, που ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Ραπίντ Βιέννης ως ο αντί-Πέλκας, αντί 2 εκατ. ευρώ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην εποχή της πανδημίας, Οκτώβριος του 2020, θα συμπληρώσει, τουλάχιστον έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη, με προοπτική να μείνει και έβδομο χρόνο στη χώρα μας και στα «ασπρόμαυρα».  Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (6/2) στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο» για τα επόμενα 2+1 χρόνια.
Το deal είχε «κλειδώσει» τις προηγούμενες ημέρες, απλά έλειπαν τα τυπικά με τις υπογραφές που «έπεσαν» σήμερα το μεσημέρι, με τον Αυστριακό να αποχωρεί χαμογελαστός από τα γραφεία της ΠΑΕ και για καλή του τύχη έπεσε πάνω σε Έλληνες από τη Γερμανία, οι οποίοι μιλώντας του στα Γερμανικά, του ζήτησαν από μια φωτογραφία, με τον ίδιο φυσικά να μην τους την αρνείται.
Στο νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, θα έχει λαμβάνειν περισσότερα από 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που ξεπεράσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.
Ο Αυστριακός πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν φέτος έχοντας αγωνιστεί 29 φορές, κατά τις οποίες έχει σκοράρει εννέα γκολ και δώσει τρεις ασίστ σε 1.596 λεπτά.