Σε πέντε σημεία, στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται σήμερα Δευτέρα 18/12/2023, έργα.
Αναλυτικά:
Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πρόκειται να ξεκινήσουν σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δύο παράδρομους στο ρεύμα προς Δυτικά. Ο πρώτος ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο του εμπορικού κέντρου «Μακεδονία» και καταλήγει στην οδό Τομπάζη και ο δεύτερος στον παράδρομο της οδού Μαβίλη από την Εγνατία μέχρι την οδό Μπιζανίου. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό κάθε ρεύματος εναλλάξ, σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και αύριο Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 07.00-14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Στην αερογέφυρα Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, οι εργασίες διαγράμμισης, από τη Χ.Θ. 3+500 έως τη Χ.Θ. 52+900 (Ι/Κ ισόπεδος κόμβος στο Μελίσσι) καθώς και στη συνδετήρια οδό της Εθνικής Οδού 2 με την Παράκαμψη Παραλίμνης. Οι εργασίες εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, με εξαίρεση τις εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων για τις οποίες υπάρχει πρόβλεψη να εκτελεστούν και κατά τις νυχτερινές ώρες.
Στην 11η και την 12η Επαρχιακή Οδό, είναι προγραμματισμένες να συνεχίσουν και σήμερα Δευτέρα (18/12) εργασίες συντήρησης(ασφαλτικές εργασίες και εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και πρασίνου) στα εξής τμήματα: 
1) Επί της 11ης Επαρχιακής Οδού, από την 1η διασταύρωση για τις Πέντε Βρύσες έως την 3η διασταύρωση
2) Επί της 12ης Επαρχιακής Οδού, σε τμήματα πριν και μετά τον οικισμό της Όσσας.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ξεκίνησαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και θα διαρκέσουν περίπου δύο (2) εβδομάδες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.