Σε τραγωδία κατέληξε η βραδινή έξοδος για δυο κουμπάρους και παιδικούς φίλους. Μετά από την επίσκεψή τους σε ταβέρνα, πήγαν για ένα τελευταίο ποτό σε καφέ -μπαρ κι εκεί, ένας μεθυσμένος Νορβηγός τους μαχαίρωσε! Τον έναν τον τραυμάτισε στο μηρό και τον δεύτερο - νεαρό αστυνομικά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων - τον έριξε νεκρό με μια μαχαιριά στο λαιμό!
Το θύμα, 32χρονος αστυνομικός, είχε βγει με τον κουμπάρο του και τις συντρόφους τους για να διασκεδάσουν. Κατέληξαν στο καφέ - μπαρ δίπλα ακριβώς στην υπηρεσία όπου εδρεύουν τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κατσιμίδη, απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του Ευκλείδη. 
Εκεί βρισκόταν και ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης, που, όπως είπαν άλλοι θαμώνες, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, ο 44χρονος άρχισε να προκαλεί επεισόδια, πότε με τους υπαλλήλους, πότε με τον ντι τζέι και πότε με άλλες παρέες. Σε κάποια στιγμή, έβγαλε μαχαίρι και, πάνω σε μια λογομαχία άνευ λόγου και αιτίας, μαχαίρωσε τον κουμπάρο του αστυνομικού στο μηρό. 
Ο άτυχος 32χρονος μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα και, όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, τότε ο 44χρονος τον μαχαίρωσε στο λαιμό.
Ο αστυνομικός πέθανε σχεδόν ακαριαία. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 44χρονος συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ως πριν λίγη ώρα, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για το περιστατικό, καθώς είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.