Αστυνομικοί  προσπάθησαν να σταματήσουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 22 χρόνων, για τυπικό έλεγχο και… ακολούθησαν σκηνές από αστυνομική ταινία.
Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι 11 Δεκεμβρίου 2023. Οι δυο αλλοδαποί δεν σταμάτησαν για έλεγχο, όμως, λίγο αργότερα, μετά από σύντομη καταδίωξη, συνελήφθησαν.
Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα είχε κλαπεί στις 20 Νοεμβρίου, από την περιοχή των Αχαρνών Αττικής, ενώ ο 22χρονος επέδειξε πλαστά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικο ονοματεπώνυμο.
Οι δυο νεαροί αλλοδαποί συνελήφθησαν και, σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για για απείθεια, ψευδή κατάθεση, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και κλοπή οχήματος. Όσο για τον 22χρονο, από την έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκαν τα πραγματικά στοιχεία του και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.