Με «χρυσή αλλαγή» τον Φλοσάρντ Μάλτσι,  η Λαμία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο 90+5', σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, στα πρώτα λεπτά ήταν πιο δραστήριοι, με τον Χουλιάν Κουέστα να αναγκάζεται να επέμβει σε μία - δύο περιπτώσεις. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πήραν την κατοχή της μπάλας, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Και στην καλύτερη στιγμή, τον... πρόδωσαν τα δοκάρια του Χαριλάου.
Παρά το 67% στην κατοχή της μπάλας, το δοκάρι και το 4-0 στα κόρνερ υπέρ του Άρη, το 0-0 ήταν λογικό με την εικόνα του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το γκολ-πέναλτι του Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός υποχρέωσε σε παράβαση τον Γιώργο Κορνέζο - έκανε χέρι - και στη συνέχεια ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών που υπέδειξε ο Αριστείδης Βάτσιος με τη σύμφωνη γνώμη του VAR.
Ο Άρης πήρε φόρα, έψαξε το γκολ, όμως «σκάλωνε» στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σιγά - σιγά οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους κι έτσι οι παίκτες της Λαμίας βρήκαν την ευκαιρία να βγουν σε επιθέσεις και, τελικά, να ισοφαρίσουν.
Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, φτάνοντας τέσσερις φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία σε διάστημα τριών λεπτών (69'-71'). Τις δυο αστόχησαν, τις άλλες δύο ο Κοσέλεφ σταμάτησε τις προσπάθειες των Άλβαρο Ζαμόρα και Νταρίντα. Εν τέλει, τη λύση έδωσε και πάλι ο Μορόν. 
Οι παίκτες του Άρη βρήκαν περισσότερους χώρους, αλλά ο Μόουζες Οντουμπάτζο βρήκε το... δοκάρι. Και φάνηκε να "κάθονται" πάνω στο 2-1.
Ο Λεωνίδας Βόκολος τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, ο Κουέστα σταμάτησε τον Τσιλούλη, ο Αμαράλ δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη, αλλά ο Μάλτσι, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, ισοφάρισε κι έκανε τον Άρη να χάσει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της εξάδας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 48' Μορόν(πέν), 74' Μορόν / 56' Ακούνια, 90+5' Μάλτσι
Δοκάρια: 42' Μενέντεζ, 80' Οντουμπάγιο / -
Διαιτητές: Αριστείδης Βάτσιος, Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης, Λάμπρος Διαμαντής 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης VAR Φωτιάς - Μπουξμπάουμ
Κίτρινες:  89' Μοντόγια / 28' Τζανδάρης, 45+1' Σιμόν, 59' Ακούνια, 90+7' Παπαδόπουλος. 
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:  
Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα (90'+2' Τζούρασεκ), Εμβοντό (90'+3' Βερστράτε), Πάρντο (46' Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90' Κάρλσον), Μενέντες (67' Ρουπ), Μορόν.
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες (73' Τόσιτς), Τσιλούλης (90'+1' Τσούκαλος), Σλίβκα (85' Σίντκλεϊ), Ακούνια (73' Στάνκο), Καρλίτος (85' Μάλτσι).