Διπλή συγκέντρωση συνταξιούχων, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει σήμερα Τετάρτη 29 Νοέμβρη στις 11:00 το πρωί, στην πύλη του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο». Στις 6.00 το απόγευμα, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, θα γίνει η δεύτερη συγκέντρωση συνταξιούχων και θα ακολουθήσει πορεία. 
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ), των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, "οι συνταξιούχοι, σε όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας του COVID-19, αλλά και μέχρι σήμερα, αντιτάχθηκαν στην υποχρηματοδότηση του Δημόσιου συστήματος Υγείας και ήταν παρόντες σε όλους τους αγώνες που έδωσαν οι υγειονομικοί για την αναβάθμιση του, τις  μαζικές προσλήψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό τους.
Κατανοούν ότι  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το λοιπό προσωπικό που εργάζεται στις δημόσιες δομές υγείας, αφήνουν ιδιαίτερα έντονο το αρνητικό τους αποτύπωμα στην ποιότητα των υπηρεσιών υγείας, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη, σαν απόμαχοι της δουλειάς, γι αυτό και στηρίζουν το διεκδικητικό τους πλαίσιο στο σύνολό του".