Πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή εξελέγη κατά τις χθεσινές εκλογές, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης -από τους πρώτους που, ενώ είχαν κατέβει στις προηγούμενες εκλογές με δική τους παράταξη, συμπαρατάχθηκε με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με τον κ. Κυριζίδη να είναι ο μοναδικός υποψήφιος και να εκλέγεται πανηγυρικά, διαδεχόμενος τον κ. Φώτη Θέο.
Στην πρώτη του δήλωση, ο νέος πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή ανέφερε: “Ευχαριστώ τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ για την μεγάλη τιμή! Αναλαμβάνουμε τις τύχες του συλλόγου, μαζί με μια ομάδα νέων αλλά και έμπειρων στελεχών, ώστε να πάμε τον ΗΡΑΚΛΗ βήματα μπροστά, σε συνεργασία με την προηγούμενη διοίκηση και τον απερχόμενο πρόεδρο Φώτη Θέο. Για την ιστορία του συλλόγου. Για τους χιλιάδες αθλητές μας και τα παιδιά των ακαδημιών. Για τα υπάρχοντα τμήματα και τα νέα που θα δημιουργηθούν κυρίως όμως για τα καλύτερα που θα έρθουν και αξίζουν στον ΗΡΑΚΛΗ μας!”.
Από τους πρώτους που τον συνεχάρησαν για την εκλογή του ήταν ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών εμπλοκής του στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής.
Στο ΔΣ εκλέχτηκαν οι: Γεώργιος Σερέφας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, Αναστάσιος Δίγκας, Αλέξανδρος Οικονομίδης, Γεώργιος Χατζηνάκος, Δημήτριος Τέης-Σιούτης, Ηλίας Ευθυμιάδης, Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, Αναστάσιος Γκουλέτσος, Αναστασία Βαντσιούρη, Δημήτριος Βλάχος, Μάγδα Τραμουντάνη, Μιχαήλ Γιάμπαστος και Ηρακλής Θεοδώρου.