«Δεν με αφορά η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες γύρω από το όνομά μου και σενάρια αποχώρησης. Αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες έχουμε όλοι οι πολιτικοί οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψέγεται για αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης».
Αυτό δήλωσε σε σχετική ερώτηση, σε σημερινή παρουσία του, στον Real FM, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.
Αναφέρθηκε, ακόμη, στα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε, το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:
«Κάθε ευρώ που μπαίνει στην τσέπη των πολιτών συνεισφέρει στην ποιότητα ζωής τους, αλλά τα επιδόματα δεν είναι πανάκεια. Χρειαζόμαστε μόνιμα μέτρα. Η μείωση του 5% σε προϊόντα που ανατιμήθηκαν στο πολλαπλάσιο τον τελευταίο χρόνο αποτελεί πομφόλυγα. Τα πρόστιμα είναι μεν αποτρεπτικά, αλλά αυτά και θα πρέπει να εισπράττονται και να είναι αντίστοιχα της αισχροκέρδειας. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μειώσεις ΦΠΑ, έμμεσων φόρων και πραγματική φορολόγηση των υπερκερδών θα δώσει τεράστια ανάσα στα νοικοκυριά. Προτείνουμε επίσης την άμεση στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών που στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, καθιστώντας αδύνατο τον έλεγχο της αγοράς», είπε.