Τον πήρε και τον σήκωσε τον πρωτοπόρο μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να πάρει ανάσα και δίκαια επικράτησε με 2-0.
Ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα στη σεζόν για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αφού οι πράσινοι είχαν μεν την κατοχή, αλλά, ως γνωστόν, με την κατοχή παιχνίδια δεν κερδίζονται.
Ο Παναθηναϊκός ήταν απλά φλύαρος, ενώ ο Άρης πολύ πιο γρήγορος και αποτελεσματικός. Όποτε του δόθηκαν οι ευκαιρίες τις εκμεταλλεύτηκε, ενώ δεν χαρίστηκε στα λάθη του αντιπάλου του, ο οποίος έδειξε μια υπεροψία και την πλήρωσε.
Οι «κίτρινοι» εδραιώθηκαν στην εξάδα. Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφενός είδε τη διαφορά από τους διώκτες να μειώνεται στον πόντο, αφετέρου θα πάει με πεσμένη ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με τη Βιγιαρεάλ για τους ομίλους του UEFA Europa League.  
Επίσης κάποιος να πει στους τερματοφύλακες ότι αν οι ομάδες χρειάζονταν λίμπερο, θα τους έπαιρναν από την αγορά.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Γκολ: 43' Μορόν, 72' Μενέντες / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Γκουστάβο Κορέια, Τιάγκο Κόστα, Ρουί Τεσέιρα 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, VAR Εστέβες - Νικολακάκης
Κίτρινες: 61' Παναγίδης, 65' Μπράμπετς, 85' Μενέντες / 77'  Αράο.  
Οι συνθέσεις:  
Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Εμβοντό (70’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90’+4’ Πάρντο), Σουλεϊμάνοφ (90’+4’ Κάρλσον), Παναγίδης (63’ Μενέντες), Μορόν (90’+4’ Ζαμόρα). 
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (74’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (90’+2’ Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (74’ Σπόραρ), Βέρμπιτς (61’ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης.