Τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εκφράζει, με δήλωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Πέτρος Παππάς με αφορμή την ανάληψη της θέσης του Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμοδίου για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Στη δήλωσή του ο κ. Παππάς υπογραμμίζει την βορειοελλαδική καταγωγή του και την επιχειρηματική του δραστηριότητα σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας και υπογραμμίζει πως θα συμβάλει στη συγκρότηση μιας νέας πρότασης για τη Μακεδονία και τη Θράκη, από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη για την τιμή που μου κάνει, να με ορίσει αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών, αρμόδιο για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Έχοντας ζήσει και υπηρετήσει επαγγελματικά σε όλη μου τη ζωή, σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξω τις πολλές δυνατότητες της περιοχής μας αλλά και τα σημαντικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.
Με την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, τους νέους, τους ανθρώπους της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας, την Εκκλησία και τους φορείς, θα προσπαθήσω να συμβάλλω  στη συγκρότηση μιας νέας, αξιόπιστης, ρεαλιστικής και αισιόδοξης κυβερνητικής πρότασης από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  για την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Βόρειας Ελλάδας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό αυτό σκοπό.»