Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 55χρονος που κατηγορείται ότι, στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, στα Νέα Φλογητά, αποπειράθηκε να σκοτώσει, πυροβολώντας με πιστόλι, την πρώην σύζυγό του.
Και οι δύο επέβαιναν στο όχημά του, όταν ο 55χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, έβγαλε πιστόλι και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι.
Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες (24 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα σπίτια που χρησιμοποιούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης και της Χαλκιδικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δέκα πιστόλια, επτά γεμιστήρες και πέντε κάννες πιστολιών, 276 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 12 βαλιτσάκια μεταφοράς όπλων, σουγιάς, σπρέι πιπεριού, ανταλλακτικά, εξαρτήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούσε για τη συναρμολόγηση και παραποίηση των όπλων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή Χαλκιδικής.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία