Συνάντηση με τη διοίκηση και μέλη της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Διευθυντής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, Μιχάλης Μπεκίρης, στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποιεί με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής.

Ο κύριος Μπεκίρης συνοδευόμενος από το συντονιστή του γραφείου Γιάννη Παπαγεωργίου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, ενημερώθηκε για τις δράσεις της και κατέγραψε το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία οι 15 χιλιάδες εθελοντές της, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επίσκεψή του στο πρώτο μουσείο μπάσκετ της χώρας.

Παράλληλα στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Μιχαήλ Καραβιώτη, τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και τη Ζωή Παπαγεωργίου, εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος όπου και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του.

Στις παράλληλες συναντήσεις ο κύριος Μπεκίρης, συνομίλησε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Θάνο Λιάγκο, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Τσιακούμη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βασίλη Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου - Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας Σαρόπουλο Αθανάσιο, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη, τον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Τζήμα και τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Γιώργο Κωνσταντόπουλο. Στις συναντήσεις το παρών έδωσε και ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γιάννης Παπαγεωργίου.