Σε καβγά εξελίχθηκε το ντιμπέιτ υποψήφιων δημάρχων το οποίο διοργάνωσε χθες βράδυ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης η ΕΣΗΕΜ-Θ, απουσία του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Κ. Ζέρβα, αμέσως μετά τη λήξη του.
Τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης κατήγγειλαν πως μέλη των Ενωμένων Μακεδόνων βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ κι αυτό ήταν η αιτία για να ανταλλαχθούν βαριές ύβρεις. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Τομπουλίδης απαντώντας σε ερώτηση στη διαδικασία του debate  είπε ότι μέλη των Ενωμένων Μακεδόνων βανδάλισαν ένα από τα περίπτερα της Λαϊκής Συσπείρωσης και κόλλησαν σε αυτό αυτοκόλλητα με το όνομα της παράταξής τους. Ο Δημήτρης Ζιαμπάζης, επικεφαλής των Ενωμένων Μακεδόνων, δήλωσε άγνοια για το συμβάν.
Με την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. ο κ. Τομπουλίδης και ένας ακόμη υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης αποκάλεσαν «φασίστες» τους υποψηφίους των Ενωμένων Μακεδόνων.  Εκείνοι, από την πλευρά τους, απεκάλεσαν «σταλινοφασίστες» τους εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ. Ακολούθησαν και γνωστές... τυπικές βρισιές.
Λίγο έλειψε οι δυο πλευρές να έρθουν στα χέρια, ωστόσο η επέμβαση των ψυχραιμότερων κατεύνασε τα οξυμένα πνεύματα.