«Ξημερώνει μία άλλη ημέρα για το δήμο μας, με μία διοίκηση που θέλει συνεργασία και σύνθεση, μία διοίκηση που θα είναι για όλους τους δημότες», επεσήμανε ο νέος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι δημότες στο συνδυασμό «Δήμος Πρωταγωνιστής».

«Ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια να αλλάξουμε τον τόπο μας και θα τον αλλάξουμε! Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές, σε όλες τις παρατάξεις», σημείωσε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ευχαριστώντας την οικογένειά του που βρίσκεται δίπλα του σε όλους τους αγώνες, τους συνεργάτες του, τους υποψήφιους του συνδυασμού του και ασφαλώς τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν.

«Αύριο πρέπει να βάλουμε τις προτεραιότητες που θέσαμε και προεκλογικά: την παιδεία, το περιβάλλον, την ασφάλεια, τις υποδομές για τα παιδιά μας. Κανείς δεν περισσεύει την επόμενη μέρα. Η πρόσκληση είναι για όλες τις πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε μπροστά το δήμο μας και να τον κάνουμε έναν Δήμο Πρωταγωνιστή!», πρόσθεσε ο νέος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου.