Σε δύο σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται, σήμερα Τρίτη 26/9/2023, έργα.
Αναλυτικά:
Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Oι εργασίες πραγματοποιούνται στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 7+540 έως τη Χ.Θ. 7+310 στην κεντρική νησίδα και από τη Χ.Θ. 9+667 έως τη Χ.Θ. 9+467 στη δεξιά οριογραμμή.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα αποκλείεται μόνο μία λωρίδα (η αριστερή ή η δεξιά, κατά περίπτωση) για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ιδιαίτερα για την περίπτωση της εγγύτερης προς τη Θεσσαλονίκη περιοχής, οι εργασίες θα αρχίζουν μετά τις 10.00 π.μ..

Επίσης, συνεχίζονται και σήμερα (26/9) οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.
Εργασίες γίνονται στην κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό από το ύψος του κόμβου Κ9 (Τούμπας -Τριανδρίας ) έως το ύψος του κόμβου Κ11 (Πυλαίας -Πανοράματος).
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 10.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.