Αμετανόητοι συνεχίζουν τη δράση τους οι χούλιγκαν. Χθες, ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκαν σε νεαρούς, στην περιοχή της Σουρωτής, με την αστυνομία να συλλαμβάνει δύο από αυτούς και να αναζητεί τους υπόλοιπους.
Ειδικότερα, χθες (06-09-2023) το βράδυ, ομάδα χούλιγκαν, μεταξύ των οποίων και οι συλληφθέντες, επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πλατεία της Σουρωτής. Μάλιστα, όταν 26χρονος μπήκε στη μέση, όρμησαν και σ’ αυτόν!
Στη συνέχεια, σε άλλο σημείο της Σουρωτής, άγνωστος δράστης, παρουσία του ενός από τους συλληφθέντες (17χρονου αλλοδαπού), επιτέθηκε σε βάρος 19χρονου, φίλου των παθόντων.
Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, συνέλαβαν δύο 17χρονους (Έλληνα και αλλοδαπό), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, σωματικές βλάβες από κοινού και απόπειρα σωματικών βλαβών από κοινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε επειδή το θύμα της επίθεσης έσβηνε γκράφιτι οπαδών του ΠΑΟΚ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.