Συμβουλές, από τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα και πρόσκληση από τον νυν πρωθυπουργό και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, δέχτηκε σήμερα, πρώτη μέρα του στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισκέφθηκε, σήμερα, τον κ. Τσίπρα, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή. Υπό το... βλέμμα των καμερών, διημείφθη ο παρακάτω διάλογος:
Τσίπρας: Συγχαρητήρια από κοντά
Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε
Τσίπρας: Εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω την έχεις ακούσει,  θα σου χρειαστεί.
Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες.
Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και στις δυνατότητες που υπάρχουν.
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος.
Δεν είναι όπως το NBA
Κασσελάκης: εσείς βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα.
Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ.
Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.
Ο κ. Κασσελάκης πήγε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, στρατηγό ε.α., Ευάγγελο Αποστολάκη. Μετά το διάλογό τους μπροστά στις κάμερες, Τσίπρας και Κασσελάκης είχαν ιδιαίτερη συνομιλία -με κλειστές τις πόρτες.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Τον συνεχάρη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.