Σοκ στην Καλαμαριά! Αστυνομικός ετών 38, δολοφόνησε τη γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του -με την οποία βρισκόταν σε διάσταση- με κυνηγετική καραμπίνα και, στη συνέχεια, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο!
Το σκηνικό στήθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Καλαμαριά όπου, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα (περίπου έναν χρόνο) η δολοφονημένη γυναίκα ζούσε με τα παιδιά τους. Ο χρόνος, σήμερα το πρωί, λίγο πριν χτυπήσει το σχολικό κουδούνι. Ο 38χρονος αστυνομικός κατέβασε τα παιδιά -11 και 13 ετών σύμφωνα με πληροφορίες- στο σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίμενε την 42χρονη να στείλει τα παιδιά στο σχολείο, για να ανέβει στο διαμέρισμα. Πήρε την καραμπίνα, εκτέλεσε την 42χρονη και, στη συνέχεια, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του. 
Την αστυνομία ειδοποίησαν οι περίοικοι, που άκουσαν τους δύο πυροβολισμούς. Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος τον άντρα και την γυναίκα. 
Επικοινωνία με τα υπουργεία Υγεία και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας είχε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, ώστε να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών της οικογένειας.