Επιστολή διαμαρτυρίας, προς τη διοίκηση της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (TV100 και FM100), ετοιμάζουν παρατάξεις που διεκδικούν τη δημαρχία του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τη ματαίωση της τηλεμαχίας των υποψηφίων δημάρχων.

Την οργάνωσή τους ανακοίνωσε η παράταξη Η Πόλη Ανάποδα, με επικεφαλής την κ. Κέκη, η οποία, με μία μέρα καθυστέρηση, διαμαρτύρεται κι αυτή για τη ματαίωση της τηλεοπτικής εκπομπής.

Στην ανακοίνωσή της, η Πόλη Ανάποδα, αναφέρει:

"Η απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, να απέχει από το προγραμματισμένο για χθες, Παρασκευή 29/9, debate, καθώς και η απόφαση της διοίκησης της TV100 να ακυρώσει τελικά τη συζήτηση, αποτελούν υποτίμηση της δημοκρατίας, αλλά και προσβολή για τους δημότες και τις δημότισσες, στους οποίους και τις οποίες ανήκουν τα δημοτικά μέσα. 

Όλα αυτά δεν μας εκπλήσσουν, καθώς ο κ. Ζέρβας απουσίασε, όπως γνωρίζετε, από οποιαδήποτε αντίστοιχη συζήτηση έχουν οργανώσει ή σχεδιάζουν άλλοι φορείς της πόλης. Όπως απουσίαζε άλλωστε επιδεικτικά και επιλεκτικά επί τέσσερα χρόνια από τις συζητήσεις στο κορυφαίο εκλεγμένο όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως Πόλη Ανάποδα έχουμε επικοινωνήσει ήδη από το πρωί της Παρασκευής με τις παρατάξεις Θεσσαλονίκη για Όλους, Λαϊκή Συσπείρωση, Όλοι Εμείς, Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, για να συμφωνήσουμε σε μια από κοινού επιστολή προς τη διοίκηση της TV100, καταδικάζοντας την ακύρωση της συζήτησης και επιμένοντας στην ανάγκη διεξαγωγής της σε νέα ημερομηνία, με ή χωρίς τον κ. Ζέρβα. Μέχρι τη στιγμή αυτή μας έχει απαντήσει θετικά, δια του επικεφαλής της κ. Τσαβλή, η παράταξη Όλοι Εμείς".

Διαβάστε ακόμη: TV100 Θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση ματαίωσης της τηλεμαχίας