Την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό - Ζάγκρεμπ, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (Τρίτη 8/8), αποφάσισε η UEFA, στη σκιά της δολοφονίας του 22χρονου έξω από το γήπεδο του αγώνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Πριν ανακοινωθεί η αναβολή από την Ομοσπονδία, είχε αρχίσει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, από την οποία η ΑΕΚ αποχώρησε καταλογίζοντας βαριές ευθύνες στην ελληνική αστυνομία και στον κροατικό σύλλογο, για όσα συνέβησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας. 
Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, είπε ότι η Ντιναμό έχει τεράστια ευθύνη για τα επεισόδια και τη δολοφονία, αφού στη χθεσινή αντίστοιχη σύσκεψη οι εκπρόσωποί της δεν ενημέρωσαν κανέναν. 
Τόνισε , ακόμη, ότι «δεύτερος υπεύθυνος είναι η Ελληνική Αστυνομία, η οποία επέτρεψε σε αυτό το κομβόι να διασχίσει όλη την ελληνική επικράτεια και να κάνουν ανενόχλητα το ραντεβού που είχαν με οπαδούς-εγκληματίες άλλης ελληνικής ομάδας και από κοινού τους επέτρεψε να φτάσουν ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η ελληνική αστυνομία είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για όσα έγιναν χθες το βράδυ».
Μετά από όλα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχώρησε. 
Η σύσκεψη συνεχίστηκε με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων πλευρών (Ντιναμό, αστυνομία, UEFA) και λίγο αργότερα υπήρξε η ενημέρωση για την αναβολή της αναμέτρησης.