Με τις προφυλακίσεις συνολικά 40 κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε η σημερινή απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι απολογίες των 40 κατηγορουμένων που οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια ολοκληρώθηκαν με την κρίση των δικαστικών λειτουργών και των αρμόδιων Εισαγγελέων να αποφαίνεται υπέρ της προσωρινής κράτησης όσων απολογήθηκαν.
Χθες και σήμερα απολογήθηκαν συνολικά 70 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Ανάμεσα τους, δύο Έλληνες, ένας αλβανικής καταγωγής κάτοικος Ελλάδας και Κροάτες οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.
Οι απολογίες θα ολοκληρωθούν αύριο οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των Ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.
Να σημειωθεί ότι σήμερα δήλωσε στην Ανακρίτρια παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος ζήτησε να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι του 29χρονου.