Ο Υπουργός Επικρατείας απαντώντας στον βουλευτή Χαράλαμπο Κατσιβαρδά που… διαμαρτυρήθηκε προς την κυβέρνηση γιατί τα ΜΜΕ αποκαλούν το κόμμα του «φασιστικό».
Για υποκριτική πολιτική στάση κατηγόρησε τα στελέχη των «Σπαρτιατών» ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στη Βουλή υπογραμμίζοντας πως από την μια επικαλούνται την νομιμότητα και την δημοκρατία και από την άλλη αναγνωρίζουν ως πολιτικό τους «πατερα» τον νεοναζιστή Κασιδιάρη.
«Εσείς δεν ευχαριστήσατε τον Κασιδιάρη για την εκλογή σας; Σας διαφεύγει ότι είναι καταδικασμένος και εκτίει ποινή για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή στην οποία έχουν αποδοθεί –εκτός από το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης – δολοφονίες, ξυλοδαρμούς κ.α» είπε ο Υπουργός Επικρατείας απαντώντας στον βουλευτή των Σπαρτιατών Χαράλαμπο Κατσιβαρδά ο οποίος νωρίτερα διαμαρτυρήθηκε προς την κυβέρνηση γιατί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκαλούν το κόμμα του φασιστικό.
«Σας βλέπω πολύ υπέρ της νομιμότητας και της Δημοκρατίας αλλά δεν καταλαβαίνω πως αυτό το παντρεύετε με την αναγνώριση του πολιτικού ρόλου του Κασιδιάρη στην πολιτική σας ανέλιξη. Δηλαδή να μην σας λένε ρατσιστές και ναζιστές αλλά ο «πολιτικός σας μπαμπάς» να είναι ο Κασιδιάρης. Σας φαίνεται λογικό;» συνέχισε ο κ. Βορίδης για να προσθέσει «Δεν είστε πια στην παρέα σας. Πολύ χαίρομαι αν θέλετε να διαχωρίσετε την θέση σας αύριο το πρωί από την στήριξη που σας έχει δώσει ο Κασδιάρης και να το ακούσω ολοκληρωμένα. Αλλά όταν μέχρι χθες λέτε ότι ο πολιτικός σας πατέρας είναι ο Κασιδιάρης ο οποίος είναι με την βούλα του δικαστηρίου νεοναζιστής μην στενοχωριέστε που σας λένε νεοναζιστές. Αυτό πρέπει να το ψάξετε εσείς και όχι τα ΜΜΕ».