Σε δύο σημεία πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες στους δρόμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης:

Εργασίες συντήρησης στο ύψος της Γέφυρας Φιλίππου επί της οδού Μοναστηρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ύψος της Γέφυρας Φιλίππου επί της οδού Μοναστηρίου με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και με κατεύθυνση προς τα Διαβατά, κατά τις ώρες 09.30 – 14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023.
Θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες και εργασίες καθαρισμού φρεατίων επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση των οδών Ακριτών και Δαβάκη έως τη διασταύρωση της οδού Γρ. Λαμπράκη.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.