Ανήλικη, κάτω των 12 ετών, επί τέσσερα χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη. Ο 55χρονος Έλληνας που είχε αναλάβει να την προσέχει ασελγούσε σε βάρος της και τη φωτογράφιζε γυμνή.

Ο 55χρονος συνελήφθη με ένταλμα της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την εις βάρος του καταγγελία, το χρονικό διάστημα από 2006 έως 2010, έχοντας υπό την επίβλεψη του ανήλικη, στις περιοχές της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης, την φωτογράφιζε γυμνή και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Επιπρόσθετα, το 2010, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του, προέβαλε στην οθόνη του υπολογιστή του τις γυμνές φωτογραφίες της, ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη και την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Ο 55χρονος ήδη οδηγήθηκε στη φυλακή έως τη δίκη του.