Την περιφερειακή ενότητα Πιερίας και συγκεκριμένα στην Κατερίνη επισκέφθηκε, την Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.
Ο κ. Παπαστεργίου, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Τζιουβάρα και τον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Δημήτρη Λιόλιο, έγιναν δεκτοί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο στην Ιερά Μητρόπολη. 
Στη συνεχεία συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα του τουρισμού της περιοχής και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με σύσκεψη στελεχών της περιφερειακής παράταξης για την προετοιμασία της εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου. 
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιώτστο για την καλοσύνή του να μας δεχθεί, αλλά και για τις πατρικές του ευχές και την ζεστή φιλοξενία. Ο Σεβασμιώτατος εμπνέει και συντονίζει, με ανοιχτό και δημιουργικό πνεύμα, ένα πλούσιο δίκτυο δραστηριοτήτων και έχει ουσιαστική εποπτεία των ζητημάτων και των προτεραιοτήτων της Πιερίας. Η συζήτηση μαζί του ήταν διεξοδική και πολύ ωφέλιμη για εμάς. 
Ευχαριστώ επίσης, τον κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη. Όπως κάθε φορά, ο διάλογος μαζί του είναι καθοριστικός για την πλήρη κατανόηση των αναπτυξιακών θεμάτων του νομού και, ειδικότερα, του τουριστικού τομέα.
Θα ήταν, τέλος, μεγάλη παράλειψη, αν δεν ευχαριστήσω τους πολλούς φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης για σύσκεψη που αφορά στις περιφερειακές εκλογές. Τα αποτελέσματά της μας κάνουν πιο αισιόδοξους από ποτέ»