«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανταποδώσω όλα όσα εσείς μου δώσατε Η προσπάθεια μου έχει στόχο να συμβάλω όσο μπορώ στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της Κεντρικής Μακεδονίας με την ανάπτυξη της Εξωστρέφειας και την προσέγγιση επενδύσεων σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ώστε να ζουν καλύτερα τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές».
Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Μπάνε Πρέλεβιτς, που μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατέβει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Εδώ και χρόνια ο βετεράνος μπασκετμπολίστας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, σε αυτό των επιχειρήσεων. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργό μέλος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος (είναι ο γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής),
«Η απόφαση μου να πάρω μέρος στα κοινά προέκυψε από τις παραστάσεις που έχω αποκτήσει με πολύ κόπο στην ζωή μου. Έχω κατακτήσει πολλά στην αθλητική μου καριέρα και έχω νιώσει την αμέτρητη αγάπη του κόσμου. Έχω μάθει να αγωνίζομαι σκληρά, να προπονούμαι καθημερινά και να φέρνω το απαιτούμενο αποτέλεσμα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην TV100 και την εκπομπή ΑπόΜεσήμερα.
Τέλος ανέφερε πως: «Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω πως ο Απόστολος Τζιτζικωστας πρεσβεύει όλα τα παραπάνω για να ζούμε όλοι καλύτερα στην Κεντρική Μακεδονία».