Καταμεσίς του δρόμου, σε μια από τις πολυσύχναστες πλατείες της Θεσσαλονίκης, την πλατεία στην οδό Πέτρου Συνδίκα, δολοφόνησε με μια πιστολιά, τον φίλο του, για οικονομικές διαφορές!

Δράστης και θύμα είναι Αλβανοί οι οποίοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έπιναν τον καφέ τους σε παρακείμενη καφετέρια, Σε κάποια στιγμή άρχισαν να καβγαδίζουν, σηκώθηκαν, πήραν τα αυτοκίνητά τους κι έφυγαν.

Ξανασυναντήθηκαν σε βενζινάδικο, που βρίσκεται μερικά μέτρα πιο πέρα. Ο ένας από αυτούς, ένας 50χρονος, βγήκε από το αυτοκίνητό του, πλησίασε το Ι.Χ. του φίλου του και επιχείρησε να τον χτυπήσει με μία ζώνη. Τότε ο Αλβανός που βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητό του, απάντησε με μια πιστολιά και σώριασε βαριά τραυματισμένο στον ώμο τον 50χρονο!

Κλήθηκε ασθενοφόρο κι ο 50χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Αστυνομικοί πιστοποίησαν το δράστη από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός στις αρχές για ποινικά αδικήματα. Η Αστυνομία θεωρεί πως είναι θέμα ωρών η σύλληψή του.