Παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, στην Αστυνομία, ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου Αλβανού, μπροστά από βενζινάδικο στο παρκάκι της Πέτρου Συνδίκα, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίας, είναι 45χρονος, επίσης Αλβανός, όπως και το θύμα. Παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από τον συνήγορό του και επιβεβαίωσε ότι ήταν φίλος του θύματος και πως η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι. 

Ο 45χρονος βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς τα εξής: «Δεν είχα κίνητρο να διαπράξω ανθρωποκτονία. Δεχόμουν σοβαρές απειλές για τη ζωή μου από το θύμα το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκαν δύο βίαια περιστατικά εις βάρος μου από το θύμα και έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων δέχθηκα και πάλι επίθεση από το θύμα».

Κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρει αιμάτωμα και μελανιές στο κεφάλι από επίθεση που -φέρεται να- δέχθηκε από το θύμα με αντικείμενο έξω από το βενζινάδικο. Γι' αυτό και διατάχθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.