Από τον Βαθύλακκο άρχισε η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του “Δύναμη Αναγέννησης” ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και εκ νέου υποψήφιος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. 

“Ξεκινήσαμε σήμερα την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων συμβούλων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό μας “Δύναμη Αναγέννησης” στον Βαθύλακκο”, τόνισε ο κ. Αναγνωστόπουλος. 

“Παρουσία του “πατριάρχη” της αυτοδιοίκησης και ιστορικότερου ενεργού στελέχους της στην περιοχή μας, του Προέδρου της Κοινότητας Βαθυλάκκου, Βενέδικτου Νικόπουλου, ο οποίος θα είναι μπροστάρης στον αγώνα μας (αν και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος), καθώς και των πρώην Δημοτικών Συμβούλων Γιάννη Ζορμπά και Γιάννη Πανανάκη, όλους τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη συμπαράστασή τους, καλωσορίζουμε τη νέα γενιά στελεχών της παράταξής μας που μαζί με τα παλιότερα στελέχη θα δώσουμε τη μάχη για την Αναγέννηση του Δήμου μας και την υλοποίηση του οράματός μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος και εκ νέου υποψήφιος ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα. “Ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε! Συνεχίζουμε όλοι μαζί”, κατέληξε ο κ. Αναγνωστόπουλος.  

Οι πρώτοι υποψήφιοι στον Βαθύλακκο είναι οι παρακάτω (αλφαβητικά):
Γιάννης Γκαλιούρης 
Νίκος Δραγάνογλου 
Πόπη Δρίτσα 
Γιάννης Θανάκος
Μενέλαος Κορδονούρης- Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου  
Κατερίνα Μπαϊράμη 
Ελπίδα Μπερμπέρογλου
Δημήτρης (Άκης) Νικόπουλος 
Νίκος Σκατζούρης 
Γαβριήλ Ταχτατζόγλου- Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Αλέξης Φωκιανός