“Ποτέ καμία αύξηση φόρου δεν θα δείτε, και από αυτή την Κυβέρνηση και από αυτή την τετραετία. Θα έχουμε, όπως έχουμε υποσχεθεί προεκλογικά, μόνο μειώσεις φόρων και σταδιακά, με βάση και την πορεία της οικονομίας, θα αυξάνεται συνεχώς το διαθέσιμο εισόδημα”.
Αυτό τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Κανάλι 1- Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά.
Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, είπε:
“Tα εσωτερικά κάθε κόμματος είναι μια συζήτηση που αφορά το κόμμα αυτό και τα μέλη του. Σέβομαι απολύτως τις εσωκομματικές διαδικασίες και του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Μία αντίστοιχη κίνηση στα της Νέας Δημοκρατίας θα είχε γίνει την επομένη μιας εκλογικής ήττας ενός απερχόμενου Πρωθυπουργού, αλλά δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει τις επιλογές που ο ίδιος θεωρεί σωστές. Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι, γιατί δεν μου αρέσει ούτε να υπάρχει σφοδρή αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο ο οποίος αποχωρεί, όπως αποχωρεί, και κρίνεται από την Ιστορία  για όλα όσα έκανε. Μάλιστα έχει και μια σημειολογία ότι συνέβη την ημέρα που είχε αναγγείλει το κλείσιμο των τραπεζών. Θυμάμαι τότε, ήταν και η ονομαστική μου εορτή και χθες και τότε”…