Συνεχίζονται και σήμερα οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αιδηψό και την Ιστιαία στην Εύβοια. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Φθιώτιδα όπου θα επισκεφθεί τη Γλύφα και τη Στυλίδα.
«Βάλαμε τον πήχη ψηλά και τον βάζουμε μαζί ακόμα ψηλότερα για ακόμα καλύτερα ποσοστά στον Ασπρόπυργο, για ακόμα καλύτερα ποσοστά στη Δυτική Αττική, όχι απλά για την 3η, αλλά για την 4η έδρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών στον Ασπρόπυργο, την Πέμπτη. 
«Να μπορέσουμε για ακόμα μια φορά να εκπλήξουμε ευχάριστα και να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε αυτή τη μεγάλη εμπιστοσύνη την οποία μας δείχνουν οι πολίτες. Για να συνεχίσουμε από την 26η Ιουνίου με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση, το σημαντικό έργο το οποίο έχουμε ήδη δρομολογήσει» συμπλήρωσε.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει στις 10:30 έκτακτη ωριαία συνέντευξη Τύπου για ζητήματα της οικονομίας, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο νομό Λαρίσης.
Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:
14:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας).
18:00: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγρότη (Κιλελέρ).
18:15: Συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα. (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Κιλελέρ).
19:30: Περιοδεία στην κεντρική αγορά της Λάρισας και απεύθυνση στους πολίτες (εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Παπακυριαζή και Πατρόκλου).
20:30: Επίσκεψη στον Τύρναβο (κεντρική πλατεία).
«Με την ενισχυμένη αναλογική όποιος προοδευτικός πολίτης δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει το σχέδιο Μητσοτάκη», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ενώ επιτέθηκε στο πρόεδρο της ΝΔ για το θέμα των ημερών κατηγορώντας τον ότι «έχει κρυφή ατζέντα συρρίκνωσης του ΕΣΥ και διαλογής ασθενών, ώστε να επιβιώνει όποιος έχει χρήματα για τον ιδιωτικό τομέα της υγείας».

Στις 11:45 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθεί την Κατερίνη. Στις 14:00 θα βρίσκεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποίησης Ακτινιδίου στον Πυργετό και στις 15.30 θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Στις 20:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στον Βόλο.
Από το Αιγάλεω που επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε ότι "με νεότερα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα χειροτέρεψε τη θέση της ως προς τις ιδιωτικές δαπάνες υγείας. Ήμασταν τρίτοι από το τέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας ξεπερνούσαν η Βουλγαρία και η Λιθουανία, ενώ πλέον μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία " και τόνισε: "Αυτό αποδεικνύει περίτρανα όσα λέει το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες: Άμεσα ανακατεύθυνση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να υπάρχουν υπηρεσίες για όλους τους πολίτες και κυρίως τους πιο ευάλωτους Έλληνες. Σήμερα συνεχίστηκαν οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αποδεικνύοντας ότι δεν το πιστεύουν και δεν θέλουν να το στηρίξουν".

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί τον Βόλο.  - Στις 7:00 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων και επιτροπών αγώνα για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Μαγνησίας. - Στις 8:30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραλία του Βόλου.
«Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ υπηρετεί άμεσα, από την επόμενη κιόλας μέρα, τον αγώνα του λαού μας» τόνισε σε ομιλία του, το βράδυ της Πέμπτης, στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου της Τούμπας Θεσσαλονίκης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ιωάννινα θα περιοδεύσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Συνοδεία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα φθάσει στο Μεσολόγγι στις 11:30 το πρωί, ενώ στις 13:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου MARPESSA HOTEL & SPA.
"Οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος της δολοφονίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα μαλώνουν για την αδικοχαμένη γυναίκα στην Κω. Πραγματικά το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να σωπάσουν. Να μην μιλούν. Γιατί καμία ζωή δεν μπορεί να μεταφέρεται πάνω σε μία καρότσα και κανείς να μην απολογείται. Ντροπή σε όλους τους", ανακοινώθηκε χθες από την Ελληνική Λύση.