Η... μέρα του Γιάνη Βαρουφάκη, σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, στη Θεσσαλονίκη, καθώς πραγματοποιεί στη Ρωμαϊκή Αγορά την κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΜέΡΑ25.
Αναλυτικά:
Αύριο  Παρασκευή στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας  στο Σύνταγμα με ομιλητή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες» δήλωσε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη.
«Το πρωί της 25ης Ιουνίου οι κάλπες θα είναι και πάλι άδειες και για να έχουμε σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση στις 26 Ιουνίου πρέπει και πάλι να γεμίσουν». 
Μητσοτάκης: Θα υπάρξει γερό ταρακούνημα στον σχηματισμό της κυβέρνησης, στέλνοντας  μήνυμα στους επίδοξους υπουργούς.  Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 δήλωσε: «Αυτή τη φορά το τουρκικό προξενείο ξέφυγε, δεν είναι κάτι, που θα ανεχθώ πλέον». 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Πέμπτη  και ώρα 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος. Αύριο μιλάει στη Θεσσαλονίκη.
Χθες από την Πάτρα άφησε να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί,  λέγοντας:  Μαζί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν κλείσει η κάλπη. Μαζί όμως θα είμαστε κι από Δευτέρα. 
Σε συνέντευξη χθες βράδυ στο Kontra channel  υποστήριξε  ότι χορηγός της Πλεύσης Ελευθερίας είναι το Μαξίμου, ενώ θεωρεί παράτυπη την συμμετοχή της στις εκλογές του Μαΐου. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε στη χθεσινή κεντρική πολιτική συγκέντρωση του κόμματός του στο Θησείο: «Οι εκλογές της Κυριακής είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη κυβέρνηση της ΝΔ». 
Την απόσυρση του τραγουδιού «Καλημέρα Ήλιε» από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, ζητά η κόρη του αείμνηστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας την Παρασκευή στις 20.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας.
Χθες στο Σύνταγμα δήλωσε: «Άρχισαν ήδη να μοιράζουν υπουργεία. Καμία αστική κυβέρνηση δεν μπορεί να νιώθει παντοδύναμη, όταν είναι δυνατό το εργατικό – λαϊκό κίνημα». 
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΜεΡΑ25, λίγες μέρες πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου. Η ομιλία του θα γίνει στις 9 το βράδυ στο άγαλμα Βενιζέλου, κάτω από την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά.
Η επικεφαλής της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου πραγματοποιεί σήμερα, στην πλατεία Άθωνος, την κεντρική προεκλογική της ομιλία στις 19:30.