Δυο συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί, σε Λαγκαδίκια και Κερδύλλια σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.
Στην πρώτη συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός που οδηγούσε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου είχε στριμώξει τρεις μετανάστες χωρίς έγγραφα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (στο ύψος των Λαγκαδικίων).
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στην Εγνατία Οδό (στο ύψος των Κερδυλλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος ρομά, ο οποίος αφού αντιλήφθηκε την αστυνομική παρουσία, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στο ύψος της Ρεντίνας και αφού το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη ο οδηγός, ενώ νωρίτερα, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας εντοπίστηκε αλλοδαπός που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος είχε αποβιβαστεί από αυτό. 
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Θέρμης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.