Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Νίκης είναι, πλέον, ο Γιώργος Αποστολάκης, 69 χρόνων, δικαστής, που υποσκέλισε, με απόφαση των ανώτατων οργάνων του κόμματος (όπως έγινε γνωστό) τον πολύτεκνο Γιώργο Μπαϊραμίδη.
Ο κ. Αποστολάκης είναι ο δικαστής που συμμετείχε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το οποίο επέβαλε την ισόβια ποινή κάθειρξης στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον πρώην γενικό γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Λεμούσια και τον ταμία του ίδιου οργανισμού, Παναγιώτη Σαξώνη. Είναι ο δικαστής που, κατά τη διάρκεια της δίκης είχε πει για τους κατηγορούμενους ότι "τον φυσάνε τον παρά" κι ότι "λάδωναν τα γραναζάκια τους".
Ο ίδιος δίκασε, πέντε μήνες μετά, τον Μάρκο Καραμπέρη, για τοκογλυφία. Η απόφαση για τον Μάρκο Καραμπέρη ήταν καταδίκη με αναστολή, με τον δικαστή να λέει ότι "σας δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία, να σώσετε το σπίτι σας και την επιχείρησή σας".
Ως Αρεοπαγίτης, πριν την αποχώρησή του από το Σώμα εισηγήθηκε την απαγόρευση των πλειστηριασμών από τα fund, απόφαση που ανατράπηκε από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου τον περασμένο Φεβρουάριο.