Ήταν 30 Ιουνίου του 2022 όταν ο Anser γιόρτασε τα 15 χρόνια του «Εν Δράσει» σε μία βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή στην Αθήνα. Σε εκείνη την επετειακή του εμφάνιση όλη η πόλη φώναζε στίχους των τραγουδιών του και ένα αίσθημα απέραντης δύναμης επικρατούσε στο χώρο. Δείτε το βίντεο ανταπόκριση:




Ένα χρόνο μετά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Anser, έχοντας στο πλευρό του τον Eversor και τον Andri J οργανώνει την απόδραση από τα κεντρικά της συμπρωτεύουσας. Μια νύχτα στην οποία φωνές, καρδιές και μουσική θα αφιερωθούν σε όσα πάνε κόντρα στο χρόνο και μένουν για πάντα. Ο ίδιος στο νέο του τραγούδι ρωτάει τον ακροατή: «Όλα αυτά που κατάφερα τα άξιζα πες μου ή μήπως γίναν από τύχη;»




 

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, ο Anser δίνει την απάντηση με τον καλύτερο τρόπο, στην αίθουσα We, στην 3ης Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να παραμένετε ενήμεροι για τα νεότερα της εκδήλωσης εδώ:

Facebook event


Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. Το εισιτήριο κοστίζει 10€ ενώ την ημέρα της εκδήλωσης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€.

Με μια ματιά:

Συναυλία: Anser «Θα μείνει για πάντα»
Τοποθεσία: WE (Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 3)
Ημερομηνία: Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 12€
Link για αγορά εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/anser-tha-meinei-gia-panta/

Σημεία Προπώλησης:
- NR40 Urban Arts (Πλάτωνος 10)
- Sold Out Thrift Stores (Βαλαωρίτου 20)
- Ghetto Blaster (Παλαιών Πατρών Γερμανού 6)
- WE (Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 3)