Aπαξίωση της Θεσσαλονίκης και στο πεδίο του Αθλητισμού βλέπει ο  υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, υποστηρίζοντας ότι ο νυν δήμαρχος ,Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν διεκδικεί. Αυτό είπε σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Διοργανώνει συζήτηση για τον Αθλητισμό τη Δευτέρα 3 Ιουλίου (19.30, στο Ολυμπιακό Μουσείο), με πρωτοβουλία της παράταξής του, «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη». Όπως είπε, από την πόλη λείπουν αθλητικές δράσεις. «Μία πόλη που θα έπρεπε να έχει διοργανώσεις, μια πόλη που θα έπρεπε να αξιοποιεί όλο το θαλάσσιο μέτωπο της για τη φιλοξενία αγώνων διεθνούς εμβέλειας. Δυστυχώς ο κ. Ζέρβας δεν διεκδίκησε τίποτα απολύτως γι' αυτή την πόλη» υπογράμμισε.
Κατέγραψε προβλήματα, αρχίζοντας από το Καυτανζόγλειο ("ένα στάδιο που είναι το μοναδικό μεγάλο και το οποίο υποχωρεί στα πολλά του προβλήματα"), την έλλειψη κλειστού γηπέδου στίβου, απουσίας κολυμβητικών δεξαμενών κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιοποίηση της δυναμικής των νέων Ολυμπιακών αθλημάτων (αναρρίχηση, skateboard, παρκούρ) ώστε η Θεσσαλονίκη να καταστεί σημείο αναφοράς στον καινούργιο αθλητικό χάρτη που διαμορφώνεται. 
«Στόχος μου» συνέχισε ο κ. Αγγελούδης, «να αξιοποιήσω την εμπειρία μου στην Ολυμπιακή Επιτροπή, να διεκδικήσουμε μεγάλες διοργανώσεις ώστε να διεκδικήσουμε και υποδομές». 
Αναφορικά με το που θα βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια για να υλοποιηθούν οι υποδομές, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» απάντησε πως υπάρχουν δυνατότητες στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Πολιτείας. «Αν, όμως, ο κ. Ζέρβας κατεβαίνει στην Αθήνα για να βγαίνει στα τηλεοπτικά πάνελ αμέσως μετά τις εκλογές και δεν είναι κάθε Δευτέρα στην Αθήνα για να διεκδικεί να ενταχθούν έργα, τότε είναι σαφώς πως δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ καμία καινούρια υποδομή» σχολίασε. 
Για τα γήπεδα είπε πως «ο ΠΑΟΚ πρέπει να το αποκτήσει, ο Άρης πρέπει να διεκδικήσει και να αποκτήσει το γήπεδο, ο Ηρακλής επιτέλους να βρει τη λύση του», μη περνώντας, πάντως, σε λεπτομέρειες για το πού ακριβώς βρίσκονται αυτά τα πρότζεκτ.