Επίσκεψη στην Πρώτη Σερρών, την γενέτειρα των Καραμανλήδων, πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, και ο εξάδελφός του, πρώην υπουργός Μεταφορών και υποψήφιος στις φετινές εκλογές, Κώστας Αχ. Καραμανλής. Μαζί τους κατά την επίσκεψη ήταν και ο πατέρας του πρώην υπουργού Μεταφορών και θείος του πρώην πρωθυπουργού, Αχιλλέας Καραμανλής.
Η παρουσιά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην περιοχή αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προσωπικής και πολιτικής στήριξης του Κώστα Αχ. Καραμανλή για την επανεκλογή του στις Σέρρες, μια εκλογική περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στην Πρώτη Σερρών τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμνλή. Να τον υποδεχθούμε στο χωριό του στην κοιτίδα της παραταξης εδώ που γεννήθηκέ ο Εθνάρχης. Είμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργό είναι συσστρατευμένος μαζί με τον νυν πρωθυπουγό και όλη την παράταξη σε αυτη τη μάχη, σε αυτή τη νίκη. ¨Ηταν χθες στην Θεσσαλονίκη και πριν από ημέρε έκανε μια βαρυσήμαντη ομιλία για την Ημέρα Της Ευρώπης και σήμερα κλείνει αυτόν τον κύκλο στο "κάστρο" της Δημοκρατίας γιατί τα κάστρα δεν πέφτουν» δήλωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για την παρουσία του πρωήν πρωθυπουργού στην Πρώτη Σερρών.