Φωτιές άναψε η φωτογραφία παρκαρισμένου οχήματος σε πεζοδρόμιο της Τσιμισκή, με τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ. να ζητά αποκατάσταση.

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Ροδάκογλου, κάτι που προκάλεσε την ανάρτηση του ιδιοκτήτη. Όπως έκανε γνωστό με σχόλιο στην ανάρτηση του δημοσιογράφου, παρκάρισε εκεί για... επαγγελματικούς λόγους!

Δείτε το σχόλιο:

“Καλησπερα σας. Θα ηθελα να πω την ιστορια απο μερους μου καθοτι ειμαι ο κατοχος του οχηματος. Εργαζομαι σε καιρια θεση στο εργο αντικαταστασης των δεντρων της Τσιμισκη. Η φωτο τραβηχθηκε οντως γυρω στις οκτω οπου και εφτασα στο σημειο που θα συνεχιζε το εργο. Αφησα το αυτοκινητο το οποιο χρειαζοταν καθοτι ειχε ανταλλακτικα και εργαλεια για το εργο.5 μετρα μπροστα επι του πεζοδρομιου ηταν ολη νυχτα (μπροστα στη ΔΕΗ) παρκαρισμενο το μηχανημα εργου αφου και την προηγουμενη μερα δουλευε στο πεζοδρομιο. Αφου βρεθηκα με τους συναδελφους στο εργο γυρω στις 8.20 ξεκινησαμε να βαζουμε κωνους ωστε να αποκλεισουμε το χωρο εργασιας. Παρκα ραμε επισης ενα επαγγελματικο ημιφορτηγο στο πεζοδρομιο 20 μετρα πισω απο το ΙΧ και ξεκινησαν οι εργασιες. Παρολο που ειχαμε αδεια καταληψης οδοστρωματος της αριστερης λωριδας της Τσιμισκη,θεωρησαμε σωστο να μη την εκμεταλλευτουμε και να αφησουμε τη λωριδα ελευθερη προς αποφυγη συμφορισης,αφου υπηρχε χωρος ασφαλους διελευσης των πεζων και το εργο μπορουσε να συνεχισει. Επειτα ηρθε η τροχαια και κανοντας σωστα τη δουλεια τους μου ζητησαν εξηγησεις και μου προτειναν οτι θα ηταν ασφαλεστερο και προτιμοτερο να δουλεψουμε απο εξω. Ετσι και εγινε,γι αυτο η Τσιμισκη εκλεισε σημερα μετα τις 9.30 και το ΙΧ που εγινε viral στην πολη μας ηταν μεχρι τις 17.00 παρκαρισμενο στην κλειστη λωριδα της Τσιμισκη. Δικαιολογω και καταλαβαινω ολα τα σχολια,γιατι κι εγω κατι παρομοιο θα πιστευα. Ομως ενας σοβαρος δημοσιογραφος θα επρεπε να ερευνα λιγο παραπανω πριν δημοσιευσει προσωπα και προσωπικα στοιχεια μαλιστα με συκοφαντικο τροπο. Γι αυτο θα σας παρακαλουσα κυριε Ροδακογλου να αποκαταστησετε το ατομο μου.Σας ευχαριστω!”