Σε τρία διαφορετικά σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιούνται, σήμερα, έργα και χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς.
Συγκεκριμένα:
Συνεχίζονται και σήμερα οι ερευνητικές γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος), στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (στο ρεύμα προς δυτικά), στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολης), για το Flyover. Θα διαρκέσουν ως αύριο, Παρασκευή (26/5) κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00.
Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολης).
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κλάδο Εξόδου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς δυτικά) προς τα Πεύκα – Ασβεστοχώρι – Ρετζίκι θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία και αριστερή) του ίδιου ρεύματος πορείας.
Εργασίες συντήρησης επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθούν  σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής φρεατίου επί της 2ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στο σημείο της διασταύρωσης της Λεωφόρου Παπανικολάου με την οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου, εντός του οικισμού των Πεύκων.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας  με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη (25/5).
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 37+000 (λίγο πριν από τον ισόπεδο κόμβο Πέλλας) έως τη Χ.Θ. 39+000 (στις αλλεπάλληλες στροφές), κατά τμήματα.
Οι εργασίες από σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.