Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης και βάζει στο κάδρο των προεκλογικών εκστρατειών την πόλη.
Αναλυτικά:

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες ο Κ. Μητσοτάκης. Σήμερα θα επισκεφτεί περιοχές στο Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30, στην Νίκαια, στην Πλατεία 17ης Αυγούστου. 
Η παραίτηση είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά την βαριά ήττα των εκλογών της 21ης Μαΐου», αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου και αύριο Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να φτάσει στην πόλη το μεσημέρι, καθώς νωρίτερα θα επισκεφθεί το κέντρο έρευνας εφαρμογών μαστίχας στην Καλλιμασία Χίου, όπου περιοδεύει.
Το πρόγραμμα του κ. Ανδρουλάκη κατά τη διήμερη παρουσία του στην πόλη, περιλαμβάνει επισκέψεις κυρίως στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Στις 19:00 σήμερα το απόγευμα θα βρεθεί στην πλατεία της Πολίχνης στον Δήμο Παύλου Μελά, ενώ αύριο αναμένεται να περιοδεύσει στις Συκιές.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παρευρεθεί στις 19.30 σε εκδήλωση όπου η ΚΕ του ΚΚΕ εγκαινιάζει το «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου - Χώρο Πολιτισμού», στη Γούβα, Λεάγρου 23 (στάση μετρό Αγ. Ιωάννης).