Δυο πολιτικοί αρχηγοί θα βρίσκονται, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη: Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.
Αναλυτικά:
Σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη. Το πρωί θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
-Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ).
Κυριάκος Μητσοτάκης από Καστοριά : «Όσο υπάρχει η προσωπική διαφορά, ειδικά οι χαμηλοσυνταξιούχοι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν στήριξη από αυτή την κυβέρνηση έως ότου η αυτή σβήσει οριστικά».
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ  ανέφερε ότι έχουν μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων και για κυβέρνηση ανοχής και τώρα έβγαλαν καινούργιο λαγό από το καπέλο. Κυβέρνηση ειδικού σκοπού.
Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος, δήλωσε  ότι «Ο Διονύσης Σαββόπουλος λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα troll του».  
Τελεία στα σενάρια που άνοιξαν χθες περί συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού με στόχο την "κάθαρση" για τις υποκλοπές έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.
Στην ίδια συνέντευξη  έκανε κάλεσμα σε ψηφοφόρους Χρυσής Αυγής – Θέλουμε είπε να κερδίσουμε όσους την ψήφισαν. 
"Αν έρθει πρώτος ο Μητσοτάκης, θα έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη, πιθανότατα", ανέφερε χαρακτηριστικά. Είτε θα αναζητήσει συνεργασία με τον Βελόπουλο είτε σε βουλευτές άλλων κομμάτων. 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ανδρουλάκης,  σήμερα  Πέμπτη  και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος).
Δημήτρης Κουτσούμπας στο Σύνταγμα: Την Κυριακή ζωντανεύουμε ξανά την ελπίδα, με δυνατό ΚΚΕ. Όλο και περισσότεροι πλέον ξέρουν, πως μια νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση ετοιμάζεται να φτιαχτεί.
Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Βαρουφάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κινηματοθέατρο «Φαργκάνη Art» (Αγ. Παντελεήμονος 10) στις 21.00 το βράδυ.