Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off, σε ένα ματς που έσπασαν... καρδιές. Ο Δικέφαλος, με 11άδα ανάγκης, είχε τις ευκαιρίες να φύγει με το διπλό από την Αθήνα, αλλά...

Παίζοντας για πρώτη φορά στη σεζόν απ’ την εκκίνηση του αγώνα και με τους δύο φορ του (Σπόραρ, Ιωαννίδη) στο βασικό σχήμα, ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να πιέσει απ’ την αρχή την άμυνα του ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε νωρίς, αλλά, από εκεί κι έπειτα, ο ΠΑΟΚ "πήρε μπροστά". Κρατώντας περισσότερο την μπάλα είχε τις δικές του «μεγάλες» στιγμές, ισοφάρισε και μπορούσε και το κάτι παραπάνω.

Κοτάρσκι και Μπρινιόλι ξεχώρισαν με τις θεαματικές αποκρούσεις τους.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Γκολ: 9' Μαντσίνι / 60' Μπράντον
Δοκάρια: 80' Μαντσίνι / -    
Διαιτητές: Κρέγκ Πόουσον, Ίαν Χάσιν, Λι Μπετς, 4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: 41' Μαντσίνι, 76' Χουάνκαρ 90+4' Ιωαννίδης / 69' Α. Ζίβκοβιτς
Κόκκινες: 84’ Σένκεφελντ / -
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Μαντσίνι (86’ Παλάσιος), Τσόκαϊ (86’ Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74’ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης, Σπόραρ (62’ Ρουμπέν).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (71’ Σβαμπ), Φελίπε Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28’ λ.τρ. Μπράντον Τόμας)
Κο