Απίστευτο! Δυο άνδρες, 40 και 42 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν, κυριολεκτικά σκότωσαν στο ξύλο 52χρονο ιδιοκτήτη Γραφείου Τελετών, σε δρόμο της Νεάπολης, έξω από το Γραφείο του!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και, αρχικά, ειπώθηκε πως ο καβγάς άρχισε επειδή ο 52χρονος τάιζε μια αδέσποτη γάτα! Στη συνέχεια, όμως, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν προηγούμενα μαζί του. Γι αυτό και η προανάκριση συνεχίζεται. 

Αυτόπτες μάρτυρες, που δηλώνουν ότι οι δυο φερόμενοι ως δράστες ήταν ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς καθώς συχνά προκαλούσαν εντάσεις και φασαρίες, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον παράτησαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. 

Πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά το θύμα φαινόταν πως είχε συνέλθει. Στη συνέχεια δήλωσε ότι ζαλίζεται και φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του. Κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως, το θύμα κατέληξε στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και ήταν υπέρβαρος.

Ο γιος του 52χρονου υποστηρίζει πως ο πατέρας του δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα από τα δύο αδέρφια και όπως αναφέρει  η απόφασή του να ανοίξει ένα δεύτερο γραφείο κηδειών είχε ενοχλήσει τους δράστες.

«Εδώ και λίγο καιρό έρχονταν στο μαγαζί αυτοί οι δύο και έκαναν νταηλίκια, έλεγαν κλείσε το μαγαζί και τέτοια. Ο πατέρας μου δεν τους έδινε σημασία. Έχουν πετάξει και μπογιές, έχουν χαρακώσει αμάξια, έχουν κάνει πολλά νταηλίκια στη γειτονιά και σήμερα το πρωί βγήκε ο πατέρας μου από το γραφείο για να ταΐσει τα γατάκια της γειτονιάς και πέρασαν από εκεί. Άρχισαν να κλωτσούν τα πιάτα, του έλεγαν άντε φύγε από εδώ και ο πατέρας μου λογικά θα απάντησε. Τον άρπαξαν και τον χτυπούσαν. Τον έριξαν κάτω και λόγω των πολλών κιλών που είχε δεν μπορούσε να σηκωθεί εύκολα. Είχε και θέματα υγείας, καθώς το βράδυ έπρεπε να παίρνει οξυγόνο. Έπεσε κάτω και συνέχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Τους μάζεψε η μητέρα τους. Ήρθε το ΕΚΑΒ να πάρει τον πατέρα μου και κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο. Αυτοί είχαν πρόβλημα με το γραφείο μας γιατί δεν το ήθελαν στη γειτονιά, δεν ήθελαν να ταΐζει και τα γατάκια. Στα καλά καθούμενα έγιναν όλα» ανέφερε ο γιος του θύματος στο newsit.gr.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.